Vijver aanleg

Kesters Tuinaanleg heeft zich gespecialiseerd in de vijver- en zwemvijver aanleg. Een vijver brengt uw tuin tot leven en haalt de natuur dichterbij. Water fascineert en heeft aantrekkingskracht, het maakt uw tuin helemaal compleet . Samen met de klant ontwerpen wij de vijver die aan al uw wensen en eisen voldoet.
De aanleg van een vijver begint met het bepalen van het soort vijver die het best bij u en uw tuin past. Vervolgens is de plaats van de vijver een heel belangrijk aspect. Enkele dingen om rekening mee te houden zijn bijvoorbeeld de stand van zon, de wind, bomen in de buurt van de vijver en het zicht op de vijver vanuit het huis. Wanneer deze dingen allemaal duidelijk zijn kan begonnen worden met de bouw. Wij werken steeds met materialen van hoogstaande kwaliteit zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. De vijverfolies worden gemaakt van duurzaam EPDM, specifiek gefabriceerd voor vijvertoepassingen en niet schadelijk voor de planten en waterdieren.
In het maken van goede keuzes in het hele proces voor het aanleggen van een vijver helpen wij u graag. Ook bij andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

www.waterlandtuinen.be voor meer informatie

vijver aanleg

test log bjorn