Zwemvijver aanleg

In de jaren 80 werd in Oostenrijk en Duitsland voor het eerst begonnen met de aanleg van de ecologische zwemvijver. Inmiddels is de zwemvijver ook in België niet meer weg te denken. Kesters Tuinaanleg maakt ook voor u de zwemvijver die aan al uw wensen voldoet. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd contacteren via de contactpagina

Een zwemvijver bestaat doorgaans uit twee gedeelten, een zwembassin en een filtergedeelte. Het filtergedeelte bevat lavasubstraat en waterplanten die het water schoon houden. De planten halen voeding uit het water met hun wortels, deze voeding wordt door micro organismen vrijgemaakt uit afvalstoffen. Op deze manier zorgen de micro organismen en de planten ervoor dat het water in de zwemvijver mooi schoon blijft. Zonder toevoeging van chemische middelen kunt u genieten van prachtig zuiver zwemwater en haalt u de natuur dichterbij.

www.waterlandtuinen.be voor meer informatie zwemvijver aanleg

Wij ontwerpen en plaatsen de perfecte zwemvijver zoals u die wenst. Zowel landelijk als strak, modern groot of klein, alles behoort tot de mogelijkheden. Met een zwemvijver maakt u uw tuin compleet en is het elk seizoen genieten van water en natuur.
Voor meer informatie, het maken van een offerte of een bezoekje aan onze toonvijver, neem gerust contact met ons op.

Om de beleving rondom uw vijver helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van een sauna, barrelsauna of hottub.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw zwemvijver via het contactformulier

barrel sauna

 

test log bjorn